Bedrijfsprofiel

Wij werken samen met vele gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Tevens kunnen wij u, vanwege ons lidmaatschap van het DAK, bijna alle producten van provinciale maatschappijen aanbieden. We werken ook samen met beursmakelaar Concordia de Keizer B.V. waardoor we u voor grotere risico’s ook een juiste verzekering kunnen aanbieden.

Op 29 februari 2000 hebben wij een Volmachtbedrijf opgericht, genaamd Biesbosch Assuradeuren anno 2000 B.V., met volmachten van Amlin, ARAG, ASR, BOVEMIJ, CHINA TAIPING, DAS, Delta Lloyd, Ethias, Fatum General Insurance, VIVAT, De Goudse, Nationale-Nederlanden, HDI, Monuta en UVM Verzekeringsmaatschappij N.V.

De verbondenheid op basis van ongebonden selectieve bemiddeling met ons volmachtbedrijf Biesbosch Assuradeuren anno 2000 B.V., geeft ons extra handvatten om kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen in onze volmachtbrochure of op de website van Biesbosch Assuradeuren anno 2000 B.V.

Van der Straaten Verzekeringen kan voor u optreden als een onafhankelijke tussenpersoon. Voor hypotheken werken we samen met VDS Hypotheken & Financiële Planning.

Beloningsbeleid Van der Straaten Verzekeringen

Het beleid van onze onderneming is gericht op het behartigen van de belangen en de lange termijn relatie met onze klanten.

Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat en functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een bescheiden bonus toe te kennen.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

© 2015-2023 Van der Straaten Verzekeringen | Gemaakt met door Commpro | Privacy- en cookiebeleid